Cele mai frumoase locatii de vazut in Romania

Romania este o tara frumoasa cu multe locuri de vizitat.Noi va vom ajuta sa
descoperiti cateva dintre aceste locuri si va vom ghida spre a avea o vacanta de vis.

Cateva motive sa vizitati Romania

Locatii Frumoase

Romania este o tara foarte frumoasa cu peisaje pitoresti, orase cu diverse arhitecturi , castele superbe cum este si Castelul Bran (Castelul lui Dracula) cu o istorie unica in lume.

Mancare Grozava

Mancarea traditionala romaneasca este foarte gustoasa , merita incercata daca se viziteaza locurile unde traditiile au ramas neschimbate odata cu trecerea timpului. Cu toate acestea , daca nu se doreste mancare traditionala , oriunde v-ati afla in Romania puteti gasi restaurante cu alte specialitati.

Oameni cumsecade

In general , in orice parte a tarii v-ati afla , oamenii sunt foarte primitori. Daca aveti orice fel de problema , puteti intreba pe oricine si va v-a ajuta cu cel mai mare drag , chiar si in alte limbi.

Obiecte artizanale ieftine

In Romania puteti gasi cam orice va trece prin minte , dar deobicei la un pret redus. Mancare , bautura , cazare , suveniruri si alte obiecte de calitate la preturi foarte bune .

Cu ce ne ocupam?


Informatii si poze despre destinatii care va lasa fara suflare

Aici puteti gasi multe informatii despre locurile pe care ati dori sa le vizitati si poze cu locurile pe care le recomandam noi sa le vizitati. In acest fel va puteti planui vacanta din timp si va asiguram ca va fii una de neuitat.

Restaurante si Cafenele

Aici puteti gasii cele mai bune restaurante cu specificul pe care il doriti .De asemenea daca doriti doar sa savurati o cafea intr-un local mai aparte noi va punem la dispozitie cateva dintre cele mai bune pub-uri din zona.

Harti , drumuri si trasee

Ajungeti mai repede si mai sigur. Puteti folosii hartile pe care noi le punem la dispozitie pentru a putea profita la maxim de excursia dvs.

Sfaturi si trucuri despre fiecare excursie

Ce puteti face pentru ca excursia voastra sa fie pe cat de relaxanta pe atat de distractiva.