Cine suntem

Suntem o echipa de fotografi romani carora le place nespus de mult sa vada si sa fotografieze minunatele locatii , atat urban cat si in natura , ale Romaniei.Avem peste 5 ani de experienta in arta fotografiei.

Ce facem

Fotografia si calatoria sunt pasiunile noastre . Nu consideram acest lucru ca pe un job , din contra , pentru noi este mai mult ca un hobby care ne ajuta sa iesim din tiparul vietii de zi cu zi si sa ne relaxam , si stim ca la fel esti si pentru voi. De aceea dorim sa adunam cat mai multe informatii utile pentru a va planifica o excursie de neuitat in Romania.

Ce vrem sa obtinem

Obiectivul nostru principal este sa stangem cat mai multe persoane cu aceleasi pasiuni ca si noi si sa le aratam cum este Romania de fapt : frumoasa cu multe locuri care merita vazute. Vrem ca toata lumea sa stie ca Romania nu este cum o vedem zilnic la stiri sau pe internet , cu oameni rai si fara drumuri circulabile.Prima noastra realizare va fii sa strangem 100 de locatii frumoase din Romania , dar desigur nu ne vom opri aici!